USLUGE

FRANC MONT, JER ČINIMO RAZLIKU

Kroz svoju građevinsku djelatnost fokusirani smo na investicije poput trgovačkih centara, industrijskih objekata, hotela, bolnica, poslovnih objekata, objekata posebne namjene i objekata koji zahtijevaju visoke standarde i primjene novih tehnologija. Bavimo se izvođenjem strojarskih radova s naglaskom na sustave ventilacije, grijanja i hlađenja, te klimatizacije. Predanim radom i garancijom kvalitete postali smo lideri na tržištu, specijalizirani upravo za strojarski segment graditeljstva.

Inženjering i operativa

Pružamo sveobuhvatne usluge građevinskih radova, uključujući gradnju objekata, postavku instalacija, završne radove i fasaderske radove, koje izvode naši stručni timovi, djelujući u skladu s najvišim europskim propisima i standardima. Fokus naše djelatnosti su usluge izvođenja strojarskih instalacija, s akcentnom na kompleksne sustave ventilacije, grijanja i hlađenja, kao i klimatizacije.

INVESTICIJE

Nudimo vlastita investicijska rješenja, prilagođena svim specifičnim potrebama klijenata.

PROIZVODNJA

Posebnu konkurentnu prednost i fleksibilnost nam daje vlastita proizvodnja ventilacijskih kanala i elemenata, a posjedujemo i sveobuhvatne kapacitete za njihovu montažu. Zbog svega navedenog u mogućnosti smo brzo reagirati i na najzahtjevnije projekte.

Ukoliko želite više informacija o našim uslugama,
kontaktirajte nas putem mail-a na info@franc-mont.hr ili pozovite +385 1 2946 791