O NAMA

NAŠA PRIČA

Franc Mont d.o.o. je tvrtka koja se bavi graditeljstvom i svim vrstama građevinskih radova. Vjerujemo da je uloga graditelja danas značajnija nego ikad, jer smo mi ti koji određuju pojavnost u svijetu. Iza svakog pouzdanog objekta, pored građevinske, mora postojati i snažna strojarska infrastruktura i to je ono na što stavljamo akcent u svom području nadležnosti.

Specijalizirani u strojarskom segmentu graditeljstva, pozicionirani smo na vodećoj poziciji. Usredotočeni smo na sustave ventilacije, grijanja i hlađenja, kao i klimatizacije, te djelujemo s jednostavnim ciljem – da se osjećate ugodno i sigurno u svakom novoizgrađenom objektu koji je u našem portfoliju.

Svoj smo rad započeli 2004. godine, u suradnji s tvrtkom O-Klimat d.o.o. Nakon sedam godina Franc Mont d.o.o. u potpunosti se osamostaljuje kao tvrtka, te od 2011. godine djelujemo neovisno. Danas upošljavamo oko 200 ljudi, a pored Hrvatske, podružnice imamo i u Njemačkoj, kao i u Bosni i Hercegovini.

U godinama koje su iza nas stvorili smo i usavršili tim visokoobrazovanih stručnjaka – inženjera, montera i logističara, koji uspješno implementiraju različite projekte, među kojima najznačajnije mjesto zauzimaju: trgovački centri, industrijski objekti, hoteli, bolnice, poslovni objekti, objekti posebne namjene i objekti koji zahtijevaju visoke standarde i primjene novih tehnologija.

Posebno smo ponosni na projekte realizirane na zahtjevnim inozemnim tržištima Njemačke, a 2016. godinu obilježavamo ulaskom i na afrički kontinent, odnosno tržište Alžira.

Posvećeni smo razvoju vlastitih proizvodnih kapaciteta za elemente ventilacijskih sustava, inovacijama i primjeni high tech inženjerskih tehnologija, te investicijama u vlastite projekte, razvoj i inovacije.

Težimo strateškom razvoju u dva smjera: pozicioniranju među vodeće domaće proizvođače izvoznike ventilacijskih kanala i elemenata u zemlje EU, te specijalizaciji u strojarskom segmentu graditeljstva za specifične i rijetke implementacije, kroz primjenu inovativnih rješenja i vrhunskih tehnologija.

NAŠA FILIZOFIJA

Snagu naše tvrtke utemeljujemo na izgradnji povjerenja i poštovanja, kako prema klijentima i partnerima, tako i prema članovima vlastitog tima.

VAŽNI DOGAĐAJI

0
KOMPLETIRANIH PROJEKATA
0
GODINA U INDUSTRIJI
0
ZAPOSLENIH
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA