PROIZVODNJA

IDEALNO RJEŠENJE ZA VAŠ PROJEKT

Svaki objekt zahtijeva ventilacijski sustav projektiran po individualnim standardima. Upravo to je ono što nam stvara konkurentnu prednost, jer s našim proizvodnim pogonom možemo odgovoriti i na najzahtjevnije projekte, pritom poštujući rokove i dinamiku izgradnje.

Dobro izvedena ventilacija stvara ugodan osjećaj u prostoriji i doprinosi očuvanju zdravlja. U poslovnim prostorima je neophodna, jer osigurava punu radnu sposobnost radnika. Uloga ventilacije je i zagrijavanje zraka u zimskom periodu, odnosno rashlađivanje zraka u ljetnom periodu, kao i odstranjivanje suvišne vlage i štetnih plinova iz prostorije. Izbjegavanjem oštećenja od vlage, bitno utiče i na vrijednost objekta.

Sustav ventilacije je projektiran tako da bude jednostavan za korištenje. Podešava se temperatura, vlažnost zraka i dotok svježeg zraka čime se osiguravaju optimalni uvjeti za boravak u prostoriji.

Proizvodni program obuhvaća:

proizvodnju ventilacijskih kanala (pravokutnih);
proizvodnju spiro ventilacijskih kanala (okruglih);
proizvodnju pravokutnih i okruglih fazonskih komada;
proizvodnju P3 kanala;
proizvodnju ručnih regulacijskih zaklopki;
proizvodnju ventilacijskih priključnih kutija;
proizvodnju okruglih i pravokutnih prigušivača buke, proizvodnju higijenskih kanala u C izvedbi.

PROIZVODNI KAPACITET

U našem timu imamo stručnjake iza kojih su godine iskustva te koji raspolažu stručnim znanjem i vještinama koje primjenjujemo zajedno sa suvremenim tehnologijama i metodama izrade. Slijedom navedenog u mogućnosti smo ispuniti najviše standarde investitora te preuzeti i najzahtjevnije projekte.

Svi ostali proizvodi su dostupni prema upitu u ovisnosti o projektu i specifikaciji. Upite možete poslati na proizvodnja@franc-mont.hr ili pozovite +385 1 2946 791.