O nama

logo

Franc Mont je tvrtka specijalizirana za izvođenje strojarskih radova sa naglaskom na sustavima ventilacije, grijanja i hlađenja, te klimatizacije.

Naš fokus su investicije kao što su trgovački centri, industrijski objekti, hoteli, bolnice, poslovni objekti, objekti posebne namjene i objekti koji zahtjevaju visoke standarde i primjene novih tehnologija. Znanje, stručnost, educiranost, profesionalnost i osposobljenost našeg tima inženjera, montera, te prateće logistike dokazali smo na velikom broju zahtjevnih projekata u zemlji i inozemstvu, zadovoljavajući najviše standarde struke i kvalitete.

Ako kliknete na rubriku reference ili galerija otvorit će vam se svi objekti na kojima smo trenutno angažirani (u tijeku) i svi oni koji su završeni i za nama kao okosnice i ponos našeg tima u cijelosti. Naši projekti u tijeku i oni koji su za nama nalaze se na tržištima kroz koja djelujemo svojim radom, osim hrvatskog i tržišta BiH, tu su i zahtjevna inozemna tržišta Njemačke, Rusije, te od ove godine širenja na novo tržište afričkih zemalja – ALŽIR.

Franc Mont je u privatnom vlasništu od početka svog djelovanja koje započinje 2004. godine zajedničkom suradnjom sa tvrtkom O-Klimat d.o.o., sve do potpunog osamostaljenja 2011. godine, od kada djeluje potpuno samostalno i neovisno i dalje 100% u privatnom vlasništvu. Tvrtka trenutno kroz svoje poslovnice u BiH, Njemačkoj i Rusiji zapošljava oko 200 djelatnika.

VIZIJA tvrtke je razvoj poslovanja kroz jačanje znanja vodečeg stručnog kadra, uz praćenje najnovijih trendova unutar poslovanja i naše djelatnosti.

Snagu naše tvrtke čine naši ljudi u međusobnom povjerenju i poštovanju kako interno tako i prema trećim stranama Investitorima, naručiteljima te svim poslovnim suradnicima, na najvišem nivou jer za nas to predstavlja najbitniji dio poslovanja i projekcije naše budućnosti.

STRATEGIJA JE BITNIJA OD TRENUTNE ZARADE! Misija kojom se vode svi naši zaposlenici vodeći se svim gore ranije navedenim načelima međusobnog povjerenja i poštovanja svih sudionika našeg djelovanja i poslovanja.